PRIMARK, MOOCHIE EN STARBUCKS GENT

Primark

Ik heb eigenlijk wel zin om ff naar Primark in Gent te gaan appte een vriendin. Waaaaaah dat hoef je tegen mij maar 1 keer te zeggen. Ik ben dol op de Primark en op Gent met al zijn prachtige oude gebouwen, ik zou het liefst elke dag gaan maar alleen ga ik nooit. Niet omdat ik het saai vind maar omdat ik het doodeng vind om door Belgie te rijden. Serieus ik haat het want ik vind Belgie zo leuk. Maar wanneer ik groen heb gaat spontaan het verkeer tegenover mij rijden of ik rij ineens over een mega drukke markt waar je niet mag rijden en dan heb ik het nog niet over die vreselijke kleine enge smalle parkeer garages..

We zijn in de auto gestapt en met een half uurtje stonden we voor de Primark. Wanneer ik dan binnen kom krijg ik altijd zo een overweldigend gevoel: er is zooo veel en allemaal leuk en niet duur. Maar… ik heb het netjes gehouden:

Moochie Fabulous Frozen Yoghurt

Moochie frozen yoghurt is echt een super leuk tentje. De frozen yoghurt is verfrissend, gezond en geweldig lekker! De yoghurt heeft veel voordelen: 0% vet, weinig suiker, is 100% biologische, vers, natuurlijke ingrediënten, rijk aan calcium en levende yoghurtbacteriën en vol vitamines. Je kunt kiezen uit klein, gemiddeld en groot. Daarna kies je uit drie smaken yoghurt of je kunt voor de soja of stevia gaan. Als je de smaak hebt gekozen kun je los gaan op alle te lekkere toppings. Als je de grote variant kiest kun je onbeperkt toppings kiezen… Daar gingen we dus voor! Na de toppings kun je nog een gratis sausje kiezen. Wij hebben de frozen yoghurt als ‘lunch’ gebruikt en konden het bijna niet op.

Starbucks Gent

Ondertussen was het buiten flink gaan regenen en was het best wat kouder geworden. Op naar de Starbucks. Gelukkig zat ik nog goed vol van de overheerlijke frozen yoghurt zodat het de keuze bij Starbucks vergemakkelijkte. Want de keuze was reuze en ook weer zo lekker.

Eigenlijk was de middag veel te kort om nog langer van het prachtige Gent met alle leuke winkels, boetiekjes, eettentjes en prachtige gebouwen te genieten. Na een warme Latte zijn we via de toeristische route (dankje IPhone Kaarten) naar huis gereden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *